Bedran: Esirlerin Kurtarılması Hamas’ın Önceliklerinin Başında Geliyor

  • 17 Nisan 2019
  • 1.194 kez görüntülendi.
Bedran: Esirlerin Kurtarılması Hamas’ın Önceliklerinin Başında Geliyor

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birimi üyelerinden Hüsam Bedran, işgal rejimi zindanlarında 18’inci yılına giren Mervan El-Bergusi’nin eşiyle telefon görüşmesi yaparak Filistinli esir liderin durumu hakkında bilgi aldı.

Bedran, görüşmede işgal zindanlarındaki esirlerin özgürlüğe kavuşturulmalarının Hamas’ın önceliklerinin başında geldiğini bildirdi.

Hamas’ın siyasi ve fikri eğilimlerine bakmaksızın Filistinli esirlerin tümüyle gurur duyduğunu ifade eden Bedran, esir Fetih lideri Mervan El-Bergusi’ye övgüde bulundu.

Bedran, Mervan El-Bergusi’nin saygıdeğer devrimci tecrübe sahibi, birlik ve bütünlüğün sesi olduğunu ifade ederek, Filistin sahasının ve Fetih’in El-Bergusi gibi liderlere ihtiyacı olduğunu belirtti.

Hamas lideri, Mervan El-Bergusi’nin ve diğer Filistinli esirlerin en kısa zamanda işgal zindanlarından kurtulup özgürlüklerine kavuşmaları temennisini dile getirdi.

Mervan El-Bergusi’nin eşinin de telefon görüşmesinde, Bedran’ın kendisini aramasından duyduğu memnuniyeti ifade ettiği ve işgal zindanlarındaki esirlerin kurtulmaları için harcanan çabaları takdir ettiği kaydedildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.