Behram Kasımi: Siyonist İsrail rejimi, şiddet, saldırı ve terör üzerine kurulmuştur!

  • 10 Nisan 2019
  • 1.232 kez görüntülendi.
Behram Kasımi: Siyonist İsrail rejimi, şiddet, saldırı ve terör üzerine kurulmuştur!

İran dışişleri bakanlığı sözcüsü Behram Kasımi, terör rejimi İsrail’in Filistin’in Deyr Yasin köyünde 1948’de işlediği cinayetin yıldönümü münasebetiyle dün gece yaptığı açıklamada, ”siyonist İsrail rejiminin temeli, şiddet, terör, cinayet ve işgal üzerine atılmıştır’ dedi.

Fars haber ajansına göre, Behram Kasımi,  nisan 1948’de terör rejiminin işlediği cinayetin bu rejimin mahiyetini açık bir şekilde gözler önüne serdiğini belirterek, bu münasebetle böyle bir günde bütün mazlum halkların kurbanları, şehitleri ve Filistinlilerin hatırlandığını söyledi.

İran dışişleri bakanlığı sözcüsü, siyonist rejimin mahiyetinin savunmasız ve günahsız  insanların öldürülmesi olduğunu belirterek, ”mazlumların canisi bu rejim insanlık dışı  hedeflerini gerçekleştirmek için  akla hayale gelmedik her türlü şirretliğe girişmektedir” dedi.

Kasımi, siyonist rejimin terör, işgal ve saldırı gibi vahşiliklerini unutturmak ve dünya kamuoyunu bunlardan saptırmaya çalıştığını ve içi boş bir güvenlikte olduğunu belirterek, ‘ama zulüm ile payidar olunmayacağını unutmuşlardır’ dedi.

İran dışişleri bakanlığı sözcüsü, er yada geç mazlum ve günahsız insanların kanlarında  zalimlerin ve siyonistlerin boğulacağını söyledi.

Bilindiği gibi 9 nisan 1948’de işgal altındaki  Kudüs’ün  batısında yer alan Deyr Yasin köyüne siyonistlerin düzenledikleri saldırıda 750 kişi olan köy ahalisinden en az 300’ü şehit edilmişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.