Beşşar El Esad, Hasan Ruhani’den Telefon Görüşmesi Aldı

  • 14 Nisan 2018
  • 1.000 kez görüntülendi.
Beşşar El Esad, Hasan Ruhani’den Telefon Görüşmesi Aldı

Suriye Cumhurbaşkanı Beşşar el Esad İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani’den bir telefon görüşmesi alırken, görüşmede Ruhani ABD, İngiltere ve Fransa’nın Suriye’ye bulundukları üçlü saldırıyı keskin bir dille kınadı.

Ruhani İran’ın Suriye ve halkını destekleyen tutumunu bir kez daha vurgularken, saldırının Suriye ve halkını terör ve destekçilerine karşı mücadele azimlerine kıramayacağına ianndığını ifade etti.

Telefon görüşmesinde Cumhurbaşkanı saldırının ayrıntıları ve hava savunma güçlerimizin saldırıya başarıyla karşı koymaları konusunda ayrıntılarla Ruhani’ye bilgi aktardı.

Saldırının Suriye’de yıllardır radikal terörü destekleyen Batılı sömürü ve hegemonya güçlerinin Suriye’deki kontrolünü kaybettiğini irdelemeleri sonucunda geldiğine dikkat çeken el Esad; aynı zamanda kendi halkları ve dünya kamuoyu önünde güvenirliğini kaybettiğini anlaması ardından geldiğine vurgu yaptı. El Esad radikal terörü destekleyip edat olarak kullanan bu devletlerin, edatlarının başarısızlığını görmeleri ardından kendilerinin direk olarak Suriye’ye saldırdıklarını kaydetti.

El Esad; ABD, İngiltere ve Fransa’nın Suriye’ye bulundukları saldırının Suriye’nin her karış toprağında terör ve destekçilerini yok etmede Suriye’nin azim ve kararlılığını pekiştirecek

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.