Beşşar Esad: Bu Mesele Sadece Ulusal Değil, İnsani Bir Meseledir

  • 11 Nisan 2018
  • 956 kez görüntülendi.
Beşşar Esad: Bu Mesele Sadece Ulusal Değil, İnsani Bir Meseledir

Suriye Halkının Onurlu Lideri Cumhurbaşkanı Beşşar el Esad bugün Ceyşul İslam’ın daha önce farklı bölgelerden kaçırıp Duma Kentinde rehine olarak tutması ardından son iki gün içinde kurtarılan vatandaşların arasında evlatlarını bulamayan kaçırılmış vatandaşların aileleriyle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı el Esad teröristler tarafından kaçırılan vatandaşları kurtarmanın sadece insani bir mesele olmadığını, aynı zamdan ulusal bir mesele olduğunu belirtti.

Devletin bu temelde hareket ettiğine dikkat çeken el Esad; kaçırılmış ya da kayıp hiçbir vatandaştan vazgeçmenin kesinlikle mümkün olmadığını, hayatta olması halinde ne pahasına olursa olsun bu vatandaşların kurtarılacağını vurguladı.

Kaçırılmış ya da kayıp vatandaşların meselesinin istisnasız tüm kurumlarıyla devletin temel önceliği olduğunu vurgulayan el Esad; kayıp her vatandaş hakkında bilgi edinme ve kurtarmada hiçbir çabanın kesinlikle esirgenmeyeceğinin altını çizdi.

Kaçırılmış vatandaşların aileleri ise görüşmede; evlatları hakkında bilgi edinme ve onları kurtarmada devletin gösterdiği özen ve harcadığı çaba konusunda büyük ve sabit bir güvenleri olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı el Esad gerek daha önce farklı bölgelerde gerekse son iki günde Duma’da kurtarılan vatandaşların ordu birliklerimizin fedakarlıkları ve kahramanlıkları sayesinde kurtarıldıklarını vurgularken, Suriye ordusunun Suriye ve halkı için bulunduğu fedakarlıklara dikkat çekti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.