Beşşar Esad’ın Oğlu: Suriye’yi Asla Terk Etmeyeceğim

  • 19 Temmuz 2017
  • 1.686 kez görüntülendi.
Beşşar Esad’ın Oğlu: Suriye’yi Asla Terk Etmeyeceğim

Brezilya’da bir internet sitesine konuşan Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’ın oğlu “Hafız”, “Ülkemizi asla terk etmeyeceğim” dedi.

Matematik Olimpiyatı’na katılmak için Brezilya’ya giden Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’ın oğlu Hafız, internet haber sitesi Globo’ya konuştu.

Suriye’den bu olimpiyata katılan gruptaki diğer gençlerden kendisini üstün hissetmediğini belirten Hafız, “Ben de Suriyeli gençlerden biriyim. Üstün veya farklı olduğumu düşünmüyorum. Suriye’yi hiçbir zaman terk etmeyeceğim. Ben de her bir vatandaş gibi ülkemizde yaşıyor ve savaşın sonuçlarını takip ediyorum” dedi.

Hafız Beşar Esad, “Aslına bakarsak, Suriye krizi bir iç savaş değil, vatan topraklarını özgürleştirmek için verilen mücadeledir. Devlet ve halkımız Suriye’ye egemen olmak isteyen güçler karşısında dayanışma içerisindedir. Şahsen bu savaşın uzun sürmemesini temenni ederim, fakat bu gibi krizin çözülmesi için daha fazla zamana ihtiyaç duyulduğu kanaatindeyim” ifadelerini kullandı.

Suriye Devlet Başkanı’nın oğlu sözlerini şöyle tamamladı:

Ben Suriye’de çocukluk yıllarımdan sıradan bir vatandaş gibi yaşayıp büyüdüm. Gelecekte mühendis olmak istiyorum. Suriye Cumhurbaşkanı hakkında bazı iddialar ileri sürüyorlar, ancak ben onların kör oldukları için gerçeği göremediklerini düşünüyorum. Onların iddiaları doğru değildir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.