Beyaz Saray’da korona virüs hasta sayısı artıyor!

  • 07 Ekim 2020
  • 1.399 kez görüntülendi.
Beyaz Saray’da korona virüs hasta sayısı artıyor!

ABD Başkanı Donald Trump ve eşinin yeni tip korona virüse yakalanmasının ardından Beyaz Saray’da vaka artışı sürerken, son olarak Trump’ın üst düzey danışmanlarından Stephen Miller’ın da testinin “pozitif” çıktığı bildirildi.

Beyaz Saray’da ve Trump’ın kampanya ekibinde virüs tespit edilen kişilerin sayısı artıyor. Amerikan basının Beyaz Saray yetkililerine dayandırdığı haberlere göre Trump’ın üst düzey isimlerinden Stephen Miller’ın da korona virüs “pozitif” çıktı.

Miller’ın eşi olan ve Başkan Yardımcısı Mike Pence’in basın sözcülüğünü yapan Katie Miller da mayıs ayında korona virüs yakalanmış ve Beyaz Saray’daki ilk “pozitif” vakalardan olmuştu. Trump’ın yakın danışmanlarından Hicks’in korona virüs testi perşembe günü “pozitif” çıkmış, ardından geçen perşembeyi cumaya bağlayan gece Trump, korona virüs yakalandığını Twitter hesabından duyurmuştu.

Trump’ın korona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından, Beyaz Saray’da ve Trump’ın seçim kampanyasında çalışan birçok ismin de korona virüs “pozitif” çıkmıştı.

Amerika halihazırda korona virüs ölümlerinde ilk sırada yer alırken Amerikan başkanı Trump ise salgınla mücadelede izlediği zayıf ve etkisiz siyasetlerden dolayı ağır eleştiriler alıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.