Bin Selman ile terör güruhu münafıkların ele başı Paris’te bir araya geldi

  • 11 Nisan 2018
  • 1.224 kez görüntülendi.
Bin Selman ile terör güruhu münafıkların ele başı Paris’te bir araya geldi

Bazı haber kaynakları Suudi Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile terör güruhu münafıkların ele başının paris’te bir araya gelerek ikili görüşmeler gerçekleştirdiğini bildirdiler.

İRİB haber ajansının dün geçtiği habere göre bu ikili görüşme muhtemelen Suudi Veliaht Prensi Muhammed bin Selman tarafından Paris yakınlarında yeni alınmış çok pahalı lüks köşkte yapılmıştır.

Haber kaynakları Suudi Veliaht Prensi Muhammed bin Selman’ın bu görüşmede, geçen yıl İran’da vuku bulan olaylarda münafıklar terör örgütünün ifa ettiği rolü takdir ederek Arabistan’ın bu terör örgütüne mali desteğini artırarak sürdüreceğini bildirdi.

Münafıklar terör örgütü üyelerinden bir grup Suudi Veliaht Prensi Muhammed bin Selman’ın Paris gezisinin birinci gününde Fransa dışişleri bakanlığı önünde bir araya gelerek ona desteklerini açıklamışlardı.

Yemen’e Mart 2015’ten beri düzenlediği saldırıların yol açtığı yıkım, katliam, açlık ve hastalıktan ölümlerle birlikte anılan Suudi Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, üç haftalık ABD ziyaretinin ardından, Fransa’ya 3 günlük ziyaret düzenledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.