Biz kuvvetle ayaktayız ve kesinlikle Siyonist İsrail’i yok edeceğiz!

  • 22 Eylül 2015
  • 1.603 kez görüntülendi.
Biz kuvvetle ayaktayız ve kesinlikle Siyonist İsrail’i yok edeceğiz!

İran İslam Cumhuriyeti Ordusu Genel Komutanı Tümgeneral Salihi, İran İslam Cumhuriyeti Silahlı Kuvvetleri’nin her hangi bir tehdite kuvvet ve tam hazırlılıkla karşılık vereceğini ifade etti.
İran İslam Cumhuriyeti Ordusu Başkomutanı Tümgeneral Ataullah Salihi, Kutsal Savunma Haftası dolayısıyla bugün düzenlenen askeri geçit töreninde yaptığı konuşmda İran’ın şu an komşu ülkeler tarafından hiçbir tehdide maruz kalmadığını ifade ederek, “Biz kuvvetle ayaktayız ve kesinlikle Siyonist İsrail’i yok edeceğiz” dedi.
Tümgeneral Salihi, “Biz vaadedildiği gibi İsrail’in 25 yıldan daha az bir sürede yokedilmesi için onun en yakın zamanda bir girişimde bulunmasını şevkle karşılıyoruz. Biz siyonistlerin bedelini ödeyen Amerika halkını da onlardan kurtarmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
İran Ordusu Başkomutanı Tümgeneral Salihi, İran’ın şu an masada kendine karşı hiçbir seçenek bulmadığını ve düşmanların ileri sürdüğü sözlerin de boş tehditlerden başka bir şey olmadığını belirterek, “Dünya istikbarı bölgeyi kirletmek için her türlü çaba gösteriyor. Sözü edilen istikbar güçleri teröristlerin varlığı ve bazı ülkeleri tahrik etmek yoluyla kendi çıkarları doğrultusunda bir koalisyon oluşturmak için çaba harcıyorlar” diye ekledi.
Tümgeneral Salihi, istikbar güçlerinin Ortadoğu’da İslam İnkılabı adlı bir gücün bulunduğundan haberdar olduklarını söyleyerek İran halkına hitaben, “Siz dünyanın 6 büyük gücünün İran’la aynı masada karşı karşıya oturduğuna tanık olmuşsunuz. İşte bu onların komşu ülkeleri değil, İslam ve İslam İnkılabı’nı hedeflediğini gösteriyor” ifadesini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Anonim dedi ki:

    Listen up all you Islamic peon’s. Israel will Crush you and send you into the pits of gehenna. .End of Story!

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.