Blair: Memur Maaşları Sorununun Çözümü İçin Yoğun Çaba Sarfediliyor(!)

  • 16 Åžubat 2015
  • 724 kez görüntülendi.
Blair: Memur Maaşları Sorununun Çözümü İçin Yoğun Çaba Sarfediliyor(!)

OrtadoÄŸu Dörtlüsü Özel Temsilcisi Tony Blair, Gazze’deki önceki hükümete baÄŸlı memurların maaÅŸ sorununun çözülmesi için yoÄŸun bir ÅŸekilde çaba sarfedildiÄŸini ifade etti.

Blair, dün (15 Åžubat Pazar) sabah saatlerinde uzlaşı hükümeti bakanlarıyla Gazze’de yaptığı görüşmede, memur maaÅŸları sorununun çözümünde Ä°sviçre’nin önerisinin gündemde olduÄŸunu belirtti.

Toplantıya katılan bakanlardan Filistin Çalışma Bakanı Memun Ebu Åžehla, toplantının olumlu bir havada geçtiÄŸini ve Blair’in talepleri dinlediÄŸini söyledi.

Ebu Åžehla, 40 dakika süren toplantı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Tony Blair ile Gazze Åžeridi sakinlerini ilgilendiren birçok meseleyi ele aldıklarını, bu meselelerin başında Gazze’nin yeniden imarı ile memur maaÅŸları sorununun geldiÄŸini ifade etti.

“Blair ile yeniden imar için yapılan bağışların Gazze’ye ulaÅŸmaması ve memur maaÅŸları sorununun hükümetin çalışmalarını engellemesini görüştük” diyen Ebu Åžehla, Blair’den ablukayı kaldırması için iÅŸgal rejimine baskı yapmasını istediklerini söyledi.

OrtadoÄŸu Dörtlüsü Özel Temsilcisi Tony Blair, Gazze’ye yaptığı kısa ziyaret sırasında iÅŸadamlarıyla da görüşerek, Gazze Åžeridi’nin ekonomisinin canlandırılması için ihtiyaç duydukları ÅŸeyleri sordu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.