Burhum: “Abbas Düşmanla Güvenlik İşbirliği Konusunda Filistinlileri Yanılttı”

  • 19 Nisan 2015
  • 730 kez görüntülendi.
Burhum: “Abbas Düşmanla Güvenlik İşbirliği Konusunda Filistinlileri Yanılttı”

İslamî Direniş Hareketi (Hamas), Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas’ı Siyonist işgal rejimiyle sürdürülen güvenlik işbirliği konusunda Filistin kamuoyunu yanıltmakla suçladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Hamas sözcüsü Fevzi Burhum, Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas’ın işgal rejimini işbirliğini durdurmakla tehdit edip, bunu takip edecek bir komisyon kurulmasını istemesinin Filistin halkını ve kamuoyunu yanıltmak için kullandığı kocaman bir yalandan ibaret olduğunu söyledi.

Hamas sözcüsü Burhum yaptığı açıklamada, “Bu yalan, Filistin halkına bir şey sunamayan Abbas’ın Filistin davasını tasfiye etmek ve Filistin evini dağıtmak için üstlendiği rolü gizlemek için gündeme getirildi” dedi.

Burhum, Filistin halkından Abbas’ın cinayetlerini, halkın hak ve hukukunu yok saymada ve düşman lehine hareket etmede kullandığı ayak oyunlarını, tuzakları, kalleşlikleri gün yüzüne çıkarmasını istedi.

Siyonist işgal rejimi, Amerika ve Batılı müttefiklerinin destek ve yardımlarıyla koltuğunda oturan Abbas şimdiye kadar Filistin halkı ve Filistin davası lehine çivi çakmazken, işgal rejimini ve Siyonistleri direniş saldırılarından korumak için elinden geleni yapıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.