Burhum: “İşgal Rejimi Seçimlerine Bel Bağlayanlar Kaybederler”

  • 18 Mart 2015
  • 768 kez görüntülendi.
Burhum: “İşgal Rejimi Seçimlerine Bel Bağlayanlar Kaybederler”

İslami Direniş Hareketi (Hamas), Siyonist partiler arasında ayrım yapmadığını ve işgal rejimi seçimlerine bel bağlanmasını reddettiğini ifade ederek, işgal rejiminin yönetiminin rengi ne olursa olsun Filistin halkının düşmanı olduğunu ve işgal seçimlerine bel bağlayanların kaybettiğini söyledi.

Hamas Hareketi sözcülerinden Fevzi Burhum, Quds Press Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, bazılarının işgal rejiminde yapılan seçilerin sonuçlarından medet ummalarına ve hatta planlarını ve programlarını seçim sonrasına ertelemelerine şaşırdıklarını belirterek, Filistin Yönetimi’nin bunu alışkanlık haline getirdiğini ve işgal rejimiyle yıllar boyu yaşanan deneyimden ders almadığını bildirdi.

İşgal rejimi seçimlerine bel bağlamanın ahmaklık olduğunu kaydeden Burhum, “Ne olursa olsun İsrail Filistin halkının baş düşmanıdır ve siyasi kurumları hangi renge bürünürse bürünsün öyle olarak da kalacaktır” dedi.

Filistin halkının İsrail’deki partilerin yönetimlerini denediğini ve bu partilerin hepsinin Filistinlilere yönelik savaş suçları ve katliamlar işlediğini söyleyen Burhum, İsrail partilerinin Yahudi devleti kurma ve İsrail’in çıkarları konusunda birleştiğine dikkat çekti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.