Burucerdi: Siyonist rejimin bölgede bir yeri yok

  • 07 Ocak 2017
  • 1.021 kez görüntülendi.
Burucerdi: Siyonist rejimin bölgede bir yeri yok

İslami Şura Meclisi Ulusal Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Başkanı Burucerdi, Siyonist rejimin Müslümanlar’ın birliği ile bölgede hiçbir yeri olmayacağını belirtti.

İslami Şura Meclisi Ulusal Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Başkanı Alaeddin Burucerdi bugün Beyrut’ta Filistinli grupların temsilcileriyle yaptığı görüşmede, işgal altındaki bütün Filistin topraklarının kurtarılması ve Filistin halkının ülkülerinin gerçekleşmesi, muhakkak, Siyonist rejimin bölge ve dünyanın siyasi coğrafyasında yeri olmayacağını vurguladı.

İslam İnkılabı Kurucusu Rahmetli İmam Humeyni’nin Siyonist rejimin işgalinden bütün Filistin topraklarının kurtarılıncaya kadar İran’ın Filistin ülküsüne destek vereceği sözlerine işaretle, İran’ın her daim bu ülküye destek verdiğini ve bu hedefin ancak Müslümanlar’ın birliğiyle tahakkuk bulacağını ifade etti.

Burucerdi ayrıca, Bahreyn başta olmak üzere bazı İslam ülkelerinin İsrailli tüccarları davet etme girişimlerini telin etti.

Filistinli grupların temsilcileri de görüşmede İran İslam Cumhuriyeti’ne Filistin halkı ve direnişe verdiği desteğinden dolayı teşekkür ederek, Siyonist rejimle mücadeleye vurgu yaptılar.

Burucerdi Perşembe günü Suriye’den karayolu üzeriden Lübnan’a geçti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.