Burucerdi: Siyonist rejimin gerçek mahiyeti direnişle savaştır

  • 17 Kasım 2018
  • 1.094 kez görüntülendi.
Burucerdi: Siyonist rejimin gerçek mahiyeti direnişle savaştır

İslami Şura Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu üyesi Alaeddin Burucerdi, siyonist rejim İsrail’in gerçek mahiyeti direniş güçleri ile savaşmak olduğunu belirtti.

Siyonist rejim askerleri ile direniş güçleri arasında yaşanan çatışmaları değerlendiren İslami Şura Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu üyesi Alaeddin Burucerdi, Tel aviv elebaşıları kendi menfaatçi politikalarını izlediklerini, bu da bu rejimin önde gelen elebaşılarının bölgede bazı İslam ülkelerini ziyaret etmelerinin bir çıktısı olduğunu belirtti.

Burucerdi, İslam işbirliği teşkilatı İİT mazlum Filistin milletine destek vermek ve işgalci İsrail rejimi ile mücadele etmekte önemli rol ifa edebileceğini, nitekim bu teşkilat korsan İsrail’in işgalci politikalarını kınayan bildiri yayımlaması gerektiğini ifade etti.

Siyonist rejim askerleri 11 Kasım’da Gazze’nin güneyinde Han Yunus’un doğusuna sızarak Kassam Tugayları’nın iki komutanını şehit ettiler. İşgalci rejimin savaş uçakları da Hazae bölgesini bombardıman ederek beş Filistinli mücahidi daha şehit ettiler.

Bu cinayet direniş güçlerinin karşılık vermesine yol açtı. Verilen karşılıkta bir siyonist subay helak edildi ve bir kaç siyonist asker de yaralandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.