Büyük Dönüş Yürüyüşü Eylemlerinde Şehit Olanların Sayısı 22 Oldu

  • 06 Nisan 2018
  • 962 kez görüntülendi.
Büyük Dönüş Yürüyüşü Eylemlerinde Şehit Olanların Sayısı 22 Oldu

Büyük Dönüş Yürüyüşü’nde siyonist işgalcilerin saldırılarında yaralananlardan bir kişinin de bugün (6 Nisan Cuma) sabah hayatını kaybettiği ve böylece bu olaydan dolayı şehit olanların sayısının 22’ye yükseldiği bildirildi.

Gazze’de Sağlık Bakanlığı sözcüsü Dr. Eşref El-Kudra’nın verdiği bilgilere göre, işgalcilerin saldırılarında yaralanmış olanlardan, 30 yaşındaki Sair Muhammed Rabia bugün sabah yarasının tesiriyle hayatını kaybetti. Cibaliya’nın doğusundan olan Sair Muhammed’in 30 Mart Cuma günü gerçekleştirilen saldırılarda yaralandığı ifade edildi.

Bugün sabah Sair Muhammed’in de hayatını kaybetmesiyle Büyük Dönüş Yürüyüşü’nün başlamasından bu yana şehit olanların sayısının 22’ye çıktığı onlardan iki kişinin cesedinin işgal güçleri tarafından rehin tutulduğu, yaralıların sayısının ise 1492 olduğu ve onlardan da 46 kişinin durumunun ağır olduğu ifade edildi.

Bu arada Büyük Dönüş Yürüyüşü’nün ikinci Cuması münasebetiyle Filistinlilerin Gazze sınırı boyunca kurulan çadırlara toplandıkları bildirildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.