Büyük Şeytan ABD IŞİD’li Yabancı Elebaşları Başka Bölgelere Aktardı

  • 11 Nisan 2018
  • 973 kez görüntülendi.
Büyük Şeytan ABD IŞİD’li Yabancı Elebaşları Başka Bölgelere Aktardı

Terörü edat olarak kullanmaya devam eden ABD ve ‘IŞİD’e karşı savaş’ bahanesi altında uluslar arası kanunlara aykırı bir şekilde teşkil ettiği uluslar arası koalisyon güçleri IŞİD’ten arta kalan azılı teröristleri toplayıp koruma ve farklı isimler altında kullanma çabalarını sürdürüyor.

Suriye ve halkına karşı düşmancı planlarını hayata geçirme amaçlı olarak komutası altındaki teröristlerle birlikte çabalarını sürdüren ABD; Suriye’nin doğu bölgesinde IŞİD’ten kalma azılı teröristleri başka bölgelere aktardı.

Haseke kırsalının güneyinde yerel kaynaklar, Amerikan askeri helikopterlerin dün gece saatlerinde Şeddadi Kentinin yaklaşık 20 km güneydoğusunda yer alan Tel Şayir Bölgesinde özel bir operasyon gerçekleştirdiklerini belirtti. Kaynaklar Amerikan askeri helikopterlerin IŞİD saflarında yer alan azılı yabancı terör elebaşlarını başka bölgelere aktardıklarını vurguladı.

Yerel kaynaklar saat 23 sularında gerçekleştirilen özel operasyonda bölge halkını kandırma amacıyla bölgede IŞİD’e karşı bir operasyon yapıldığının iddia edildiğini ve sanal bir çatışma yaşandığını ifade etti. Kısa süren uydurma çatışma ardından Amerikan helikopterlerinin IŞİD saflarında yer alan Iraklı 3 terör elebaşını aileleriyle birlikte aldıklarını belirten yerel kaynaklar, helikopterlerin meçhul bir yere gittiğini kaydetti.

Kaynaklar sanal çatışmada bölgede bulunan sivil vatandaşlardan bir kişinin şehit, birkaç vatandaşın da yaralı düştüklerine dikkat çekti.

ABD ve koalisyonu daha önce de Haseke’de ‘Demokratik Suriye Güçleri’ adlı grupların bulundukları bölgelerde IŞİD’li azılı terör elebaşlarını toplama ve onları başka bölgelere aktarma operasyonları gerçekleştirmişlerdi. ABD bu azılı teröristleri farklı isimler altında kendisine tabi olarak kullanmaya çalışıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.