Caferi: Filistin, Lübnan, Irak ve Suriye halkı Ä°ran’a müteÅŸekkirler…

  • 12 Mart 2015
  • 861 kez görüntülendi.
Caferi: Filistin, Lübnan, Irak ve Suriye halkı Ä°ran’a müteÅŸekkirler…

İran İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Genel Komutanı Tümgeneral Muhammed Ali Caferi, Filistin ve Lübnan’ın yanı sıra Irak ve Suriye’nin de İslam Devriminin etkisini vurguladıklarını ve bu konuda İran milletine kadirşinas olduklarını belirtti.

Caferi, Bilgeler Meclisinde yaptığı konuÅŸmada, Ä°mam Hamaney’in beyanatlarına göre Ä°nkılap ve deÄŸerlerini korumanın Ä°slam Ä°nkılabı Muhafızlar Ordusu’nun en önemli görevi olduÄŸunu, bu devrimi koruyacak tek gücün Muhafızlar Ordusu olması gerektiÄŸini belirtti.
Caferi, Ä°ran’ın bölgesel ve küresel boyutları ve Ä°slam Ä°nkılabı’nın etkin rolünden söz etti, “Lübnan Hizbullah’ının Siyonist rejime karşı sergilediÄŸi direniÅŸ, Ä°slam Ä°nkılabı’nın mucizelerindedir”, ifadesini kullandı.
Tümgeneral Caferi, Ä°slam Ä°nkılabı Muhafızlar Ordu komutanların desteÄŸi ve danışmanlığıyla, Irak’taki bazı bölgelerin IŞİD teröristlerinden temizlendiÄŸine dikkat çekerek, bugün sadece Filistin ve Lübnan deÄŸil, Irak ve Suriye halkı da, Ä°slam Ä°nkılabı’nın etkin rolünü kabul ettiÄŸini ve bu baÄŸlamda, Ä°ran milletine teÅŸekkür ettiklerini vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.