Cevad Zarif: İran halkı tehditten korkmuyor

  • 26 Mayıs 2017
  • 1.542 kez görüntülendi.
Cevad Zarif: İran halkı tehditten korkmuyor

İran İslam cumhuriyeti dışişleri bakanı, “İran halkı, güçlü ve dirençli bir halktır ve Amerika’nın tehdit içerikli sözlerinden korkmuyor” dedi.

İRNA’nın bildirdiğine göre İran dışişleri bakanı Muhammed Cevad Zarif dün Tahran’da katıldığı bir törende yaptığı konuşmada İslam inkılabı rehberinin direktifleri ile halkın 19 Mayıs seçimlerine düşmana ağır karşılık vererek, İranofobi, iftira ve yalan havanın yok olmasına sebep olduğunu belirtti.

İran halkının, onlarla saygı dili ile konuşulması, tehdit ve tahkir dilinden vazgeçilmesi gerektiğini dünyaya gösterdiğini belirten Zarif ayrıca İran halkının kalkınmak, bağımsızlık ve güvenin sağlanması, bilim ve teknolojinin ilerlemesi için kendi bilim adamlarına dayandığını da sözlerine ekledi

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. mümin dedi ki:

    Allah korkusu dışında korkuyu kalbinden silenlere ne mutlu! Allah’ın gözleri ise asla unutulmamalı.Editör kötü espiri yapsamda kötü biri değilim ha. Aslında insanlar beni sever ancak çekememezlik ve nefis çıkar menfaatlerine ters düştüğünde düşmanlık ederler. Kimsenin gösterdiği itimat değil Allah’ın rızasını önemli. Kyk da öğrenci personelle de aram iyiydi. Bizim blok güvenlik yeni gelen abi vardı dedi ben kaç devre buradayım öğrenciye baktım mı anlarım sen iyisin dedi. Diğerleri de överdi lakin ben övülmek ten hoşlanmam. Ha birde dedi rüyamda gördüm elinde bir ışık parlıyordu geliyorsun dedi sen inançlı birisin. Tamam ben kötü değilim. Yardım gerektiğinde mazlum ve iyilerin yanında olacağız.

  2. mümin dedi ki:

    Bugün yağmur var maşallah maşallah subhan Allah Ay’da dün bir çember vardı. Subhanallah yıldızlar hayranlık verici. Hadi ibadet vakit çok önemli. Allah Allah.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.