Cevad Zarif: Netanyahu halt etmiştir

  • 18 Ekim 2017
  • 1.208 kez görüntülendi.
Cevad Zarif: Netanyahu halt etmiştir

İran Dışişleri Bakanı Zarif, Siyonist Rejim Başbakanı’nın kendisine hitaben kullandığı “Twitter sayfanı kapat” ifadesine yöneltilen bir soruya gülümseyerek, “Halt etmiştir” şeklinde yanıt verdi.

Bakanlar kurulu toplantısı ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, Siyonist Rejim Başbakanı Netanyahu’nun kendisine hitaben kullandığı “Twitter sayfanı kapat” ifadesine yöneltilen bir soruya gülümseyerek, “Halt etmiştir” şeklinde yanıt verdi.

Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif’in Trump’ın İran karşıtı konuşmalarına karşı Devrim Muhafızları’nı destekleme amacıyla attığı tweetlere yanıt olarak, Siyonist Rejim Başbakanı Benjamin Netanyahu kaydettiği bir görüntüyü Twitter hesabından paylaşmıştı. Netanyahu bu paylaşımda Dışişleri Bakanı Zarif’ten kaba bir şekilde Twitter hesabını kapatmasını istemişti.

Zarif, attığı tweetlerde “Bugün erkek, kadın, genç ve yaşlı olarak bütün İran halkı Devrim Muhafızları’dır ve bizi ve bölgeyi saldırganlık ve terör karşısında savunanların yanındadır” ifadelerinde bulunmuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.