Cumhurbaşkanı’nın katılımı ile Muhammed Resulullah (s.a.v) Tatbikatının Son Etabı Düzenlenecek

  • 31 Aralık 2014
  • 1.222 kez görüntülendi.
Cumhurbaşkanı’nın katılımı ile Muhammed Resulullah (s.a.v) Tatbikatının Son Etabı Düzenlenecek

İran Ordusu tarafından gerçekleşen Muhammed Resulullah (s.a.v.) Tatbikatı, İran Cumhurbaşkanı’nın katılımı ve Deniz Kuvvetleri’nin askeri geçiti ile son bulacak.
Habere göre İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, İran Ordusu tarafından gerçekleştirilen Muhammed Resulullah (s.a.v) Tatbikatı’nın kapanış törenine katılmak amacı ile İran’ın güneyinde Cask şehrine gitti. Ruhani şehre indikten hemen sonra, İran Deniz Kuvvetleri’nin ikinci Velayat askeri birliğine gitti.

Muhammed Resullulah (s.a.v.) Tatbikatı ‘nın kapanış töreni, İran Ordusu Birinci Komutanı, İran Savunma Bakanı, İran Ordusu Komutanı vekili, İran Kara Kuvvetleri Komutanı, İran Deniz Kuvvetleri Komutanı, İran Hava Kuvvetleri Komutanı, İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve İran İslami Meclisi’nin Ulusal Güvenlik Komisyonu üyeleri gibi birçok üst düzey yetkilinin katılımları ile düzenlenecek.

Yarın düzenlenecek bu törende, Aden Körfezi ve Hint Okyanusu’nda görev yapan Ceamaran muhribi ve Buşehr kruvazörünün de katılacakları, İran Deniz Kuvvetleri ‘nin askeri geçit töreni de yer alacaktır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.