Denizde de İslami direniş cephesi oluşturulmalı

  • 03 Mart 2018
  • 1.079 kez görüntülendi.
Denizde de İslami direniş cephesi oluşturulmalı

İran Ordusu Deniz Kuvvetleri Komutanı Tuğamiral Hüseyin Hanzadi, bu sene İran Ordusu ve Devrim Muhafızları arasında ilki gerçekleşen deniz konulu ortak toplantıda bir konuşma gerçekleştirdi.

Devrim Muhafızları Ordusu’nun Fars Körfezi’ndeki performansını takdir eden Tuğamiral Hüseyin Hanzadi, ABD’nin boş iddialarına rağmen Devrim Muhafızları Deniz Kuvvetleri’nin Fars Körfezi’ndeki davranışlarının son derece profesyonel olduğunu dile getirdi.

Tuğamiral Hanzadi, İran’ın düşmanların isteğine göre adım atıp hareket etmediğini belirterek, şunları kaydetti: Biz sadece savunma alanında değil, aynı zamanda tüm alanlarda ülkemizin menfaatleri ve İslam İnkılabı Rehberi’nin talimatlarının uygulanması doğrultusunda hareket ediyoruz. Hiçbir tehditten korkmayan İran Ordusu ve Devrim Muhafızları Deniz Kuvvetleri dünyanın herhangi bir noktasında zorbalıkların karşısında duracaktır.

Tuğamiral Hüseyin Hanzadi, “Aziz kardeşimiz Tümgeneral Kasım Süleymani başta olmak üzere İslam mücahitleri ve kutsal türbe savunucularının İslam topraklarını korumak amacıyla Müslüman güçler arasında başarılı bir şekilde kurduğu İslami direniş cephesi gibi deniz sahasında da direniş cephesi kurmak için harekete geçmeliyiz” şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.