Devrim Muhafızları, Amerika’nın Suriye’ye saldırısını kınadı

  • 14 Nisan 2018
  • 990 kez görüntülendi.
Devrim Muhafızları, Amerika’nın Suriye’ye saldırısını kınadı

İran Devrim Muhafızları Ordusu yaptığı açıklamada, ABD ve müttefiklerinin Suriye’ye yönelik canice saldırısını kınayarak, bu saldırının Suriye halkının Batılı ve Arap canilere yönelik kinin daha derinleşmesi ve terörizme karşı direniş iradesinin güçlenmesine yol açacak bir etken olduğunu vurguladı.

Devrim Muhafızları, Amerika ve müttefiklerinin Suriye’ye saldırısını şiddetli biçimde kınayarak, bu füzeli saldırının Batılı hamilerinin tekfirci teröristlere desteğindeki aşağılayıcı yenilgisini ve onları kurtarmak için fırsat oluşturma peşinde olduğunu gösterdiğini belirtti.

Devrim Muhafızları, Suriye ordusu, hükümeti, halk güçleri ve halkının tekfirci teröristler, Siyonist ve sulta düzenine karşı vekalet savaşındaki zaferlerine işaretle, Suriyelilerin Şam’ın stratejik müttefikleriyle tam zafere kadar çıktıkları yola devam edeceklerini ve caniler ve saldırganlar ve bölgesel hamilerinin bir şey elde edemeyeceklerini vurguladı.

Devrim Muhafızları yaptığı açıklamada, Amerika ve müttefiklerinin Suriye’ye karşı bugünkü cinayetini destekleyen veya sessiz kalan Arap ülkelerini eleştirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.