Devrim Muhafızları: İran’ın savunma gücü arttırılacak

  • 19 Ekim 2017
  • 1.127 kez görüntülendi.
Devrim Muhafızları: İran’ın savunma gücü arttırılacak

İran Devrim Muhafızları Ordusu, bir bildiri yayınlayarak, İran halkı ve ilgili yetkililerini Devrim Muhafızları’na verdiği desteklerden dolayı takdir etti.

Bu bildiride, ABD’nin boş ve mesnetsiz iddialarına rağmen Devrim Muhafızları’nın büyük iradeyle sulta düzeni ve Siyonizm’e karşı mücadele ederek İran’ın savunma kapasitesini güçlendirmeye devam ettireceği vurgulandı.

Söz konusu bildiride, “ABD Başkanı Trump’ın İran halkına hakaret etmesi ve Devrim Muhafızları’na yeni yaptırımlar uygulaması ABD ile Siyonist Rejim’in düzenlediği bölgeyi bölme projesi ve Müslüman ülkelerinin gücünü zayıflatma planlarının boşa çıkartılmasından kaynaklanıyor ve öfkeleri ise Devrim Muhafızları’nın sahadaki kilit rolündendir” ifadeleri kullanıldı.

Devrim Muhafızları’nın halktan oluşulduğu belirtilen bildiride, İslam İnkılabı, ülkenin yararı ve ulusal menfaatlerini savunmakta tereddüt edilmeyeceği vurgulandı.

İran Devrim Muhafızları Ordusu, İnkılap Rehberi’nin sayesinde ülkedeki diğer silahlı küvvetlerle işbirliği yaparak, İran’ın füze programı ile savunma gücünün günden güne geliştirleceğine vurgu yaptı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.