Devrim Muhafızları: İslam İnkılabı söylemi, dünyada sultaya karşı direniş modeli haline gelmiştir

  • 03 Haziran 2018
  • 1.305 kez görüntülendi.
Devrim Muhafızları: İslam İnkılabı söylemi, dünyada sultaya karşı direniş modeli haline gelmiştir

İran Devrim Muhafızları, İran İslam Cumhuriyeti Kurucusu Rahmetli İmam Humeyni’nin -ra- vefat yıldönümünü ve 15 Hordad kıyamı dolaysıyla yaptığı açıklamada, İslam İnkılabı söyleminin dünyada sultaya karşı direniş modeli haline geldiğini belirtti.

Yarın 14 Hordad rahmetli İmam Humeyni -ra- vefatının 29. yıldönümüdür.

15 Hordat da İmam Humeyni’nin -ra- tarihi kıyamının yıldönümüdür.

İran Devrim Muhafızları Ordusu bu münasebetler dolaysıyla yaptığı açıklamada, İran İslam Cumhuriyeti Kurucusu Rahmetli İmam Humeyni’nin -ra- vefat yıldönümü dolaysıyla taziyede bulunarak, emperyalizm ve siyonizmin İslam İnkılabı ve İran halkı ile karşılaşmasının stratejik ve köklü bir karşılaşma olduğunu belirtti.

İran Devrim Muhafızları Ordusu son senelerdeki köklü değişim ve dönüşümler ve güç denklemi üzerinde etkili olan gelişmeler, küresel uyanış hareketinin başlaması, İslami direniş cephesi ve sultaya karşı kurulan hareketlerin bayraktarı rahmetli İmam Humeyni -ra- ve İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Hamanei olan İslam İnkılabı söyleminin sonuçlarından olduğunu belirtti.

Devrim Muhafızları ayrıca rahmetli İmam Humeyni -ra- ve İslam İnkılabı Rehberinin çok boyutlu düşüncelerinin anlatılmasının İran’ın devrimci ve dindar kimliğinin korunmasının garantörü ve düşmanın komplosunu bozan etken olduğunu vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.