Devrim Muhafızları: İslam Ülkeleri Ümmete Ve Tarihe Bunun Cevabını Veremez

  • 15 Nisan 2018
  • 965 kez görüntülendi.
Devrim Muhafızları: İslam Ülkeleri Ümmete Ve Tarihe Bunun Cevabını Veremez

Devrim Muhafızları; ABD, İngiltere ve Fransa’nın Suriye’ye yönelik son saldırısını kınayarak bir bildiri yayımladı.

İran Devrim Muhafızları; ABD, İngiltere ve Fransa’nın saldırısına yönelik yayımladığı bildiride “Bölge halklarının terör ile mücadelesine destek vermeyen ve özellikle Suriye’ye yönelik gerçekleştirilen saldırıyı kınamayan ve sessiz kalan İslam ülkeleri ümmet ve tarih karşısında cevapsız kalacak ve Suriye halkından daha da uzaklaşmış olacaklardır” ifadesine yer verildi.

Devrim Muhafızları yayınladığı bildire; ABD, İngiltere ve Fransa’nın Suriye’ye yönelik saldırısının vahşice olduğunu belirterek, “Bu saldırı terör ile mücadelenin direncini ve azmini artıracaktır. Suriye milletinin batılı ve Arap ülkelerinin cinayetlerine karşı kin ve öfkesini arıtacaktır” denildi.

Bildirinin devamında; “ABD ve müttefikleri yalan ve düzmece olan Suriye’nin kimyasal silah kullandığı iddialarını bahane ederek Şam’a yönelik saldırı gerçekleştirmiştir. Bu saldırı terör örgütlerini destekleyen ülkelerin yenildiğini anlamına geliyor ve teröristlere verilmiş bir fırsattır” ifadeleri kullanıldı.

Bildirinin devamında; “Suriye halkının direniş güçlerinin terör ile mücadeledeki 7 yıllık tecrübeleri direniş azminin ve inancının kırılmadığını ve terör ile mücadelenin aynı şekilde devam edeceğini göstermektedir. Gerçekleşen bu saldırının yaktığı ateş teröristleri koruyan ve destekleyen her kesi saracaktır. Bölge halklarının terör ile mücadelesine destek vermeyen ve özellikle Suriye’ye yönelik gerçekleştirilen saldırıyı kınamayan ve sessiz kalan İslam ülkeleri ümmet ve tarih karşısında cevapsız kalacak ve Suriye halkından daha da uzaklaşmış olacaktır” denildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.