Devrim Muhafızları Komutanı: Suriye Yakın Gelecekte Özgürleştirilecek

  • 08 Şubat 2018
  • 891 kez görüntülendi.
Devrim Muhafızları Komutanı: Suriye Yakın Gelecekte Özgürleştirilecek

İran Devrim Muhafızları Genel Komutanı Tümgeneral Caferi, Kirman kentinde yaptığı konuşmada gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Mehr haber ajansının bildirdiğine göre İran’ın güneyinde bulunan Kirman kentinde konuşan İran Devrim Muhafızları Genel Komutanı Tümgeneral Muhammed Ali Caferi, gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tümgeneral Caferi, İslam İnkılabı’nın zafer yıldönümünü kutlayarak, bu büyük devrimin maddi ve manevi açıdan ülkeye bir çok kazanım getirdiğine dikkati çekti.

Tümgeneral Caferi, Suriye’nin son durumuna işaret ederek, şunları kaydetti: Geçenlerde Irak’ta DEAŞ’ın hezimete uğramasına tanık olduk. Yakın gelecekte Suriye’nin de özgürleştirilmesine tanıklık edeceğiz. Bunlar diğer ülkelerdeki halkların direniş konusuna güvenle yaklaşmasına sebep oldu. Böylece onlar sulta düzeni, baskıcı ve kukla devletlerin karşısına çıkarak haklarını elde edebildiler.

Ülkedeki temel sorunun ekonomi ve halkın geçimi olduğunu belirten Tümgeneral Muhammed Ali Caferi, “Elbette ki düşman İran İslam Cumhuriyeti’ni yaptırımlar ve ekonomik baskılar yoluyla teslim etmeye çalışıyor. Ancak bu sorunların ‘Cihadi İdarecilik’le çözüleceğine inanıyorum” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.