Devrim Muhafızları Ve Polis, Bir Grup Teröristi Etkisiz Hale Getirdi

  • 17 Nisan 2018
  • 942 kez görüntülendi.
Devrim Muhafızları Ve Polis, Bir Grup Teröristi Etkisiz Hale Getirdi

İran Devrim Muhafızları Kara kuvvetleri Komutanlığı Halkla İlişkiler Bölümü yayınladığı bildiride, Ülkenin güneydoğusunda bir sınır karakolunu işgal etmeye çalışan bir grup teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Tesnim Haber Ajansının bildirdiğine göre Devrim Muhafızları Kara kuvvetleri Komutanlığı, Güneydoğu sınır bölgesinde gözetleme kulesi tarafından bir grup teröristin sınıra saldırı gerçekleştirdiğini dile getirdi. Pazartesi salıya bağlanan gecede saat 01:30 civarında teröristlerin Pakistan tarafından sınır gözetleme kulesine ateş açıp kuleyi ele geçirme teşebbüsünde bulunduğunu dile getiren kara kuvvetleri komutanlığı halkla ilişkiler bölümü; Polis ve bölgede hazır bulunan devrim muhafızlarının girdiği sıkı çatışma sonucu, teröristlerin püskürtüldüğünü beyan etti.

Bildiride; çıkan çatışma sonucu 3 teröristin öldürüldüğü, bir kısmının yaralandığı ve geri kalanında kaçtığını, ancak muhafızları taşıyan askeri aracın bombalı tuzağa çarpması sonucu dört devrim muhafızından ikisinin şehit ve ikisinin de yaralandığını beyan etti.

Yapılan bildiride; İran İslam Cumhuriyetinin tüm güvenlik birimleri her türlü taarruza karşı hazır olduklarını, İslam düşmanlarının yapacağı saldırılara karşı kararlılıkla duracaklarını, komşu ve dost ülkelerden kendi topraklarında bulunan teröristlere karşı tepki göstermelerini beklediklerini dile getirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.