Deyr’uz Zur’da 21 terörist öldürüldü

  • 26 Nisan 2017
  • 1.181 kez görüntülendi.
Deyr’uz Zur’da 21 terörist öldürüldü

Suriye ordu birlikleri Deyr’uz Zur bölgesinde terör örgütlerinin mevziilerini hedef alarak onlardan en az 21 kişiyi öldürdükleri bildirilmekte.

SANA haber ajansının bildirdiğine göre Suriye ordusunun, teröristler aleyhindeki operasyonları muhtelif bölgelerde devam etmekte.

Bu haberde Deyr’uz Zur bölgesinde Suriye ordusunca açılan topçu ateşi sonucu teröristlerden en az 21 kişinin etkisiz hale getirtildiği belirtilmekte.

Diğer yandan askeri bir kaynak ordu birliklerinin Homs İlinin doğusu ve güneydoğusunda yer alan Ceref Um el Rumman, Karyeteyn Kentinin doğusu, Fethat Mhasse, Cebel Bin Arsan el Baride ve Tedmur – Palmira’nın doğu kırsalında IŞİD mevkileri ve araçlarını imha ettiklerini söyledi. Kaynak operasyonlarda IŞİD’li yüksek sayıda teröristin ağır silahları ve araçlarıyla etkisiz hale getirildiklerine dikkat çekti.

Askeri kaynak Suriye ordu birliklerinin Dera’da Beled Bölgesinin muhtelif yerlerinde İsrail ve Batılı devletlerin Ürdün üzerinden destekleyip komuta ettikleri Nusra Cephesi ve müttefikleri terör örgütlerin karargah ve siperlerini dün de yoğun ateşe tuttuklarını belirtti. Operasyonlarda bu tekfirci çetelere ait karargah, siper ve ağır silahların imha edildiğini aktaran kaynak; birçok teröristin ölü yaralı düşürüldüğünü kaydetti.

Kaynak saatler süren şiddetli çatışmalarda aralarında yabancı ve elebaşların bulunduğu onlarca teröristin öldürüldüğünü, ağır makineli silahlarla donatılmış 3 araca ilaveten bir füze bataryasının ekipleriyle birlikte imha edildiklerini aktardı

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.