DireniÅŸimiz terörizm ve Siyonizm’i yok edinceye kadar sürecek

  • 09 Ekim 2015
  • 760 kez görüntülendi.
DireniÅŸimiz terörizm ve Siyonizm’i yok edinceye kadar sürecek

Ä°ran Savunma Bakanı TuÄŸgeneral Hüseyin Dehkan, TuÄŸgeneral Hemedani’nin Suriye’de ÅŸehadete eriÅŸmesi münasebetiyle bir taziye mesajı yayımladı.

TuÄŸgeneral Dehkan, TuÄŸgeneral Hemedani’nin ÅŸehit düşmesi dolayısıyla yayınladığı mesajda Rehber Ayetullah Seyyid Ali Hamanei, ÅŸehidin ailesi ve Ä°ran halkına hitaben baÅŸsaÄŸlığı diledi.

TuÄŸgeneral Hemedani’nin Åžah döneminde Åžah rejimine ve tekfirci teröristlere karşı mücadelesini ve Hazret-i Zeynep’in Türbesi’ni savunmasını takdir eden TuÄŸgeneral Dehkan, ÅŸehidin mücadelesini tekfirci-Siyonist terörizmin yer yüzünden silinmesine kadar devam edeceklerine vurgu yaptı.

TuÄŸgeneral Dehkan’ın yayımladığı mesajının bir kısmında “Bu deÄŸerli ÅŸehidin ve Suriye, Lübnan, Filistin, Yemen ve diÄŸer Ä°slami ülkelerdeki DireniÅŸ ÅŸehitlerinin temiz kanı 21. yüzyılın Sulta sistemi ve cahiliyetini ifÅŸa ediyor” denildi

Mesajın diÄŸer bir bölümünde ise “KuÅŸkusuz ÅŸehit TuÄŸgeneral Hemedani’nin ÅŸehit edilmesiyle DireniÅŸ Cephesi’nin terörizm ile Siyonizm’in kökünü kazımaları için kararlılığı daha da pekiÅŸecektir” denildi.

Ä°ran Savunma Bakanı tekfirci- DAEÅž- Siyonist teröristlerin destekçilerini de uyararak “Bunları teröristlerin iÅŸlediÄŸi vahÅŸice cinayetlerinde ortak görüyor ve bir kez daha tekfirci-Siyonist teröristlerin akıl almaz cinayetlerinin er geç onlara da bulaÅŸacağı uyarısında bulunuyoruz, gerçi o zaman artık piÅŸmanlık iÅŸe yaramayacaktır” diye ekledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.