Direnişin İHA’sı Siyonist İsrail’i Korkuttu

  • 18 Şubat 2016
  • 966 kez görüntülendi.
Direnişin İHA’sı Siyonist İsrail’i Korkuttu
Siyonist İsrail rejimi, Filistin İslami Direniş Hareketi HAMAS İHA’sının ikinci kez Gazze’nin kuzey kesiminde uçtuğunu haber verdi.

İşgal ordusuna yakınlığıyla bilinen 0404 haber sitesi, işgal ordusunun Gazze Şeridi’nden gönderilen ve sınır bölgesine yakın Yahudi yerleşkelerine ulaşan bir insansız hava aracını bulmak için seferber olduğunu bildirdi.

0404 haber sitesinde dün sabah (17 Şubat Çarşamba) yayınlanan konuyla ilgili haberde, işgal ordusunun Gazze Şeridi’nden gönderildiğinden ve bölgede çekim yaptığından şüphelenilen bir insansız hava aracını bulmak için gece sınır bölgesinde arama başlattığı ifade edildi.

Haberde, işgal ordusunun arama faaliyetleri sırasında söz konusu insansız hava araçlarından birinin 1948’de işgal edilen topraklar dahiline düştüğünün tespit edildiği ve görüntü aldığı tahmin edilen İHA’nın bazı parçalarının bulunduğu bildirildi.

Haberde ayrıca, Gazze Şeridi’nden gönderilen insansız hava araçlarının aranması operasyonuna kara birliklerinin yanında deniz ve hava kuvvetlerinin de katıldığı belirtildi.

İşgal rejimi, Filistinli direniş gruplarının Gazze Şeridi’nden gönderdiği insansız hava araçlarıyla sınıra yakın bölgelerde kurulu Yahudi yerleşkeleri ve işgal güçleri hakkında bilgi toplamasından büyük endişe duyuyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.