Dün akşam gerçekleştirilen bıçaklama eyleminde biri ağır dört Siyonist yaralandı

  • 22 Kasım 2015
  • 693 kez görüntülendi.
Dün akşam gerçekleştirilen bıçaklama eyleminde biri ağır dört Siyonist yaralandı

1948’de işgal edilen Filistin topraklarında kurulu Kiryat Gat Yahudi Yerleşkesi’nde dün akşam (21 Kasım Cumartesi) gerçekleştirilen bıçaklama eyleminde biri ağır dört Yahudi yerleşimcinin yaralandığı ifade edildi.

İşgal rejiminden yayın yapan 0404 haber sitesi, Kiryat Gat Yahudi Yerleşkesi’ndeki Kral Davud Caddesi’nde bıçaklanan dört Yahudi yerleşimcinin yaralandığını ve eylemcinin olay yerinden kaçmayı başardığını yazdı.

Haberde, söz konusu caddede silah sesinin de duyulduğu belirtilerek, bıçaklama eylemiyle ilişkisinin olup olmadığı hakkında ise bilgi verilmedi.

İşgal polisi sözcüsü konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, bıçaklama eyleminin “ırkçı düşmanlık” nedeniyle gerçekleştirildiğini ifade ederek, yaralı yerleşimcilerden birinin durumunun çok ağır olduğunu söyledi.

Polis sözcüsü, işgal polisinin helikopterler yardımıyla eylemciyi aradığını ifade ederken, işgal polisi tarafından daha sonra yapılan açıklamada eylemi gerçekleştirenin yaralandığı öne sürüldü.

İşgal rejiminden yayın yapan nrg sitesi ise eylemci gencin El-Halil bölgesinden 17 yaşındaki Filistinli bir genç olduğunu, Muhammed Şakir Muhammed Tarde isimli gence yardım eden iki akrabasının da gözaltına alındığını bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.