Dünya Mustazaflarının Rehberi, Parmağındaki Yüzüğü Şehid Mustafa Bedreddin’in Oğluna Hediye Etti

  • 27 Mayıs 2016
  • 889 kez görüntülendi.
Dünya Mustazaflarının Rehberi, Parmağındaki Yüzüğü Şehid Mustafa Bedreddin’in Oğluna Hediye Etti

Lübnan Hizbullah hareketi askeri kolu komutanı Şehit Seyyit Mustafa Bedreddin’in ailesi, dün İmam Seyyid Ali Hamanei ile görüştü.

İmam Hamenei eserlerini yayma ve koruma börüsünün dün belirttiğine göre söz konusu görüşmede İmam Hamanei şehit Bedreddin’in cesaretini takdir ederek, ” Bu aziz şehidin güçlü ve çelik gibi kişiliği hakkında bir çok şey duydum, Allah’tan onun için en yüce makamlar ve siz şehit ailesi için de sabır diliyorum” dedi.

İmam Hamanei Lübnan’ın Hizbullah ve direniş güçlerinin varlık bereketi sayesinde örnek bir beldeye dönüştüğünü, gerçekten bunca mümin ve ihlaslı unsurun bulunduğu az mekanların mevcut olduğunu söyledi.

İmam Hamenei şehit ailesine hitaben, Lübnan’ın coğrafi açıdan küçük bir ülke olmasına rağmen, anlam açısından tüm bölgeyi etkilediğini ve bunun ise direniş şehitlerin kanlarının bereketi olduğunu belirtti.

Görüşme sırasında İmam Hamenei yüzüğünü şehit Bedreddin’in evladı, Ali Bedreddin’e hediye etti.

Lübnan Hizbullah hareketi askeri kolu komutanı Şehit Seyit Mustafa Bedreddin 13 Mayıs tarihinde tekfirci grupların Şam askeri hava üssü yakınlarındaki merkeze top saldırısı sırasında şehit oldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.