Dünya Petrol Piyasası İran’ın Geri Dönüşünü Bekliyor

  • 08 Aralık 2016
  • 1.258 kez görüntülendi.
Dünya Petrol Piyasası İran’ın Geri Dönüşünü Bekliyor

İngiliz-Hollanda petrol şirketi Shell yönetim kurul başkan yardımcısı, dünya petrol piyasasının İran’ın geri dönüşünü beklediğini söyledi.

Dün bu firmanın İran Milli Petrol Şirketi ile işbirliği anlaşması imza töreninde konuşan İngiliz-Hollanda petrol şirketi Shell yönetim kurul başkan yardımcısı Hans Nijkamp, İran petrol sanayisinin yaptırım döneminde ayakta kalmayı başardığını hatırlatarak, Shell ile İran arasında yeni bir işbirliği dönemi başladığını bildirdi.

Shell ile İran Milli petrol Şirketi bugün Güney Azedegan, Yadaveran ve Kiş petrol ve gaz alanlarında  gerekli inceleme ve araştırma başlatılması amacıyla ortak bir işbirliği anlaşması imzaladılar.

Yeni Petrol anlaşması modelinin tanıtımının ticaret alanında kazan-kazan sistemi açısından önemli bir adım olduğunu bildiren Hans Nijkamp, Shell’in İran Milli Petrol Şirketi ile daha etkili işbirliği yollarını belirlemek istediğini bildirdi.

Hans Nijkamp, İran’ın kendi iç ihtiyaçlarını temin etmenin yanı sıra dünya sahnesinde kendi sanayini canlı tutmayı başardığını da belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.