Düşman İran’a karşı “biyoterörist” girişiminde bulunmak istiyor

  • 11 Ekim 2017
  • 1.000 kez görüntülendi.
Düşman İran’a karşı “biyoterörist” girişiminde bulunmak istiyor

İran Ordusu Genel Komutan Vekili, düşmanın günümüzde ağır savaş, biyoterörizm ve siyasi kapasiteleri dahil tüm gücünü İslam İnkılabı’na karşı kullandığını bildirdi.

Silahlı Kuvvetleri Sağlık ve Tedavi Toplantısı’nda konuşan İran Ordusu Genel Komutan Vekili Tuğgeneral Ahmedrıza Purdestan, İran’ın askeri açıdan tam hazırlık aşamasına ulaştığını belirterek, “2001 yılında İran’a saldırmayı planlayan ABD ve müttefiklerini vazgeçmeye mecbur bırakan etkenlerden biri Devrim Muhafızları’yla Ordu’nun yanı sıra diğer güçlerin de savunmaya hazır olmasıydı” ifadelerinde bulundu.

Modern savaşların özelliklerini nitelendiren Tuğgeneral Purdestan, sözlerine şunları da ekledi: Günümüzde düşman, ağır savaş, biyoterörizm ve siyasi kapasiteleri dahil tüm gücünü İslam İnkılabı’na karşı kullanmaktadır. Düşmanların bu yönde yetkililerimiz, bilim adamları ve İran halkına karşı biyoterörist girişimlerinde bulunmak istediğinden dolayı silahlı kuvvetlerimizin sağlık ve tedavi sistemleri gereken tedbirleri önceden almaları gerekiyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.