Düşmanın her türlü muhtemel saldırısına karşı gerekli önlemler alınmış

  • 10 Temmuz 2017
  • 1.243 kez görüntülendi.
Düşmanın her türlü muhtemel saldırısına karşı gerekli önlemler alınmış

İran İslam Cumhuriyeti kara kuvvetleri komutanı, düşmanın her türlü muhtemel saldırısına karşı gereken önlemlerin alındığını söyledi.

İran kara kuvvetleri komutanı Tuğgeneral Kiyumers Heyderi bugün ülkenin kuzey doğusunda Meşhed kentinde İran güvenlik güçleri özel birimi denetleme töreninde muhabirlere yaptığı açıklamada, hali hazırda hiç bir tehlikenin İran’ı tehdit etmediğini ve İran kara kuvvetlerinin tam hazır durumda olduğu ve her geçen gün savaş hazırlığını arttırdığını söyledi.

Aynı törene katılan İran İslam Cumhuriyeti Ordusu komutan vekili Tuğgeneral Ahmed Rıza Purdestan da İran güvenlik güçleri özel birimin modern düşman algılayan teçhizatla İran İslam Cumhuriyeti nizamı için bir dayanağa dönüştüğünü söyledi.

İran genel kurmay başkan vekili Tuğgeneral Abdurrahim Musevi de İran silahlı kuvvetleri becerilerinin yükseltilmesi ve hazırlığının asla durmayacağına işaretle, İran silahlı kuvvetlerinin her zaman düşmandan bir kaç adım ileride olduğunu ve her daim İran güvenliğini korumaya çalıştığını belirtti./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.