Eğer ABD’nin İran’a nüfuz etmesine karşı çıkmak istiyorsanız Şehit Recai ve Şehit Bahoner’i örnek almanız gerekiyor

  • 30 Ağustos 2015
  • 921 kez görüntülendi.
Eğer ABD’nin İran’a nüfuz etmesine karşı çıkmak istiyorsanız Şehit Recai ve Şehit Bahoner’i örnek almanız gerekiyor

İran Milli Savunma Üniversitesi öğrencileri ve hocalarıyla bir araya gelen İran İslam Cumhuriyeti Silahli Kuvvetler Genelkurmay Başkanı General Seyyid Hasan Firuzabadi, İmam Ayetullah Hamanei’nin Amerika’nın İran’a nüfuz etmek istediğiyle ilgili buyruklarına değinerek, “İran İslam İnkılabı Rehberi İmam Hamaney, ABD’nin KOEP gerekçesiyle İran’a nüfuz etmeyi amaçladığını vurguladılar. İşte Amerika’nın İran’a nüfuz etmesine karşı çıkma stratejisi İslam İnkılabı ilkellerini muhafaza etmede çok önemlidir” dedi.

Şehit Recai ve Şehit Bahoner’in hatırasını da saygıyla anan Genelkurmay Başkanı General Firuzabadi devlet yetkililerine hitaben “Eğer ABD’nin İran’a nüfuz etmesine karşı çıkmak istiyorsanız Şehit Recai ve Şehit Bahoner’i örnek almanız gerekiyor” dedi.

Çarşamba günü İran İslam İnkılabı’nın ilk yıllarındaki cumhurbaşkanı ve başbakanlarından şehid Recai ve şehid Bahoner’in şehadet yıl dönümleri dolayısıyla Cumhurbaşkanı ve Bakanlar Kurulu’nu kabul eden İmam Ali Hamanei de Şehit Recai ve Şehit Bahoner’in iman esasına dayalı olduklarını belirterek, “Bu nurlu simaların anısının İran tarihinde kalıcı olması kuşkusuz Allah’nın muhlis kullarına teşekkürünün belirtisidir” diye söylemişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.