El-Hindi: Halkını Korumayan Hükümetin Gitmesi Gerekir

  • 27 Şubat 2017
  • 1.261 kez görüntülendi.
El-Hindi: Halkını Korumayan Hükümetin Gitmesi Gerekir

Filistin İslâmî Cihad Hareketi’nin Siyasi Birim üyesi ve Gazze sorumlusu Muhammed El-Hindi, Batı Yaka’da halkını koruma konusunda başarısız olan ve intifada ve direnişe karşı siyonist düşmanla işbirliği yapan hükümetin gitmesi gerektiğini söyledi. El-Hindi, FKÖ’nün tüm Filistin’i temsil edecek bir yapıya kavuşturulması için yeniden şekillendirilmesini isteyen ve şimdiye kadar imzalanmış olan ittifak anlaşmalarının uygulanmasının da zorunlu olduğunu ifade etti.

Muhammed El-Hindi, İslâmî Cihad Hareketi’nin üniversite öğrencilerine yönelik teşkilatının bugün (26 Şubat Pazar) düzenlediği etkinlik münasebetiyle yaptığı konuşmada; “Filistin halkını korumayan, düşmanla intifada ve direniş güçleri aleyhine işbirliği yapan hükümetin gitmesi gerekir” dedi.

El-Hindi konuşmasında İstanbul’da düzenlenen Filistin Diasporası Halk Konferansı’na da değindi ve FKÖ’nün çeyrek asra yakın bir süredir sahada bulunmadığı ortamda bu toplantının diasporadaki Filistinlilerin rollerini daha etkin hale getirmek açısından önemli olduğunu vurguladı. El-Hindi, Filistin özerk yönetiminin bazı ileri gelenlerinin bu toplantıyı eleştiren ve FKÖ’nün sahasına girmek olarak değerlendiren açıklamalarına da tepki göstererek “Bu mantık Filistin sahasında yeni bir abesle iştigal tarzıdır” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.