El-Kassam Tugayları: Milyonlarca Telefona 8 Dilde Mesaj Göndereceğiz

  • 05 Haziran 2019
  • 863 kez görüntülendi.
El-Kassam Tugayları: Milyonlarca Telefona 8 Dilde Mesaj Göndereceğiz

İslami Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, Arap ve İslam ülkeleri halkları ile dünyanın özgür insanlarının telefonlarına direnişe desteği kolaylaştırmak için sekiz dilde milyonlarca mesaj göndereceklerini açıkladı.

İzzeddin El-Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde, bugün (3 Haziran Pazartesi) Telegram’daki resmi kanalında yaptığı açıklamada, gönderecekleri mesajların doğru ve güvenilir olacağını ifade etti.

Mesajların amacının direnişe para desteğinde bulunmayı kolaylaştıracağını belirten Ebu Ubeyde, söz konusu mesajların paylaşılmasını ve yayılmasını istedi.

El-Kassam Tugayları sözcüsü, ümmetin bir numaralı düşmanına karşı savaşta direnişe Bitcoin ile destek olan ümmetin fertlerine teşekkür etti ve selamlarını gönderdi.

Filistin halkının, Arap ve İslam ülkeleri halklarının Ramazan bayramını kutlayan Ebu Ubeyde, bayramdan hemen önce işgal güçlerinin Mescid-i Aksa’da Müslümanlara saldırdığına dikkat çekti.

İzzeddin El-Kassam Tugayları bir süre önce yaptığı çağrıda Filistin direnişine gönül verenleri direnişe Bitcoin ile destek olmaya davet etmişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.