El-Kassam Tugayları Mücahidi Tünel Çalışması Sırasında Şehit Oldu ​

  • 23 Nisan 2018
  • 1.937 kez görüntülendi.
El-Kassam Tugayları Mücahidi Tünel Çalışması Sırasında Şehit Oldu ​

İslami Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları dün akşam (22 Nisan Pazar) Deir Belah sakinlerinden bir mücahidin tünel çalışması sırasında şehit olduğunu açıkladı.

İzzeddin El-Kassam Tugayları, konuyla ilgili yayınladığı bildiride, Deir El-Belah sakinlerinden 30 yaşındaki El-Kassam Tugayları mücahidi Sair Nayif Ez-Zurey’i’nin direniş güçlerine ait bir tünelde çalışırken dün şehit olduğunu duyurdu.

Bildiride, şehit mücahidin bu dünyadan ahirete göçtüğü ve hayatının sonuna kadar kendini Allah yolunda cihada adadığı ifade edildi.

Bildiride ayrıca İzzeddin El-Kassam Tugayları mücahitlerinin durup dinlenmeden aynı yolda yürümeye devam edecekleri kaydedildi.

İzzeddin El-Kassam Tugayları, eğitimden silah yapımına, tünel kazmadan sınırlarda nöbet tutmaya kadar cihad faaliyetlerinin birbirini tamamladığını, ablukaya ve her türlü zorluğa rağmen mücahit gençlerin kayaları deldiklerini belirtti.

El-Kassam Tugayları bildirisinin sonunda, şehitlerin kanlarının Filistin’in özgürlüğüne giden yolu aydınlatacağını ve ateş olup işgalcileri yakacağını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.