el’Husi: Amerika, Suudi ve BAE Ä°slamı nifaktan kaynaklanmıştır

  • 14 Temmuz 2018
  • 1.533 kez görüntülendi.
el’Husi: Amerika, Suudi ve BAE Ä°slamı nifaktan kaynaklanmıştır

Yemen Ensarullah hareketi genel sekreteri Bedreddin El’Husi, Amerikan, Suudi ve BAE. Ä°slamı’nı, nifak kaynakları ve Ä°slam ilkesinin karşı olduÄŸu bir Ä°slam olduÄŸunu söyledi.

El’Husi, müslümanların Amerika ve siyonist Ä°srail uÅŸağı olamayacağını belirterek, Ä°slam dini deÄŸerleri ve ilkesinin hiç bir zaman Amerika ve Ä°srail’in isteÄŸiyle örtüşmediÄŸini bildirdi.

Ensarullah genel sekreteri, Amerika ve siyonist Ä°srail’in bölgedeki giriÅŸimlerinin Ä°slam ümmeti üzerinde sulta kurmak amaçlı olduÄŸunu belirterek, onların yalnızca mlüslümanlara askeri darbe indirmenin ötesinde müslümanlara karşı çok yönlü  saldırı baÅŸlattıklarını söyledi.

El’Husi, Filistin toprakları ve Ä°slam ümmetinin deÄŸerlerini yok etmeyi hedef alan ‘Yüzyılın AnlaÅŸması’na da temasla, Suudi rejiminin ırkçı Ä°srail ve ABD ortaklı sözkonusu planın asıl ortağı olduÄŸunu belirterek, ‘Ä°slam ümmetinin içinde bulunduÄŸu istenmeyen ortamdan kurtulması ancan Kuranı Kerim’e dönmekle mümkündür ve bunun için de müslümanların ABD’nin emperyalist siyasetleri karşısında  durmaları ve mücadele etmeleri gerekir’ dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.