Emir Abdullahiyan: İslam inkılabı rehberi ve İran’ın bilinçli halkı, İran İslam inkılabının büyük sermayeleridir

  • 06 Ocak 2018
  • 1.032 kez görüntülendi.
Emir Abdullahiyan: İslam inkılabı rehberi ve İran’ın bilinçli halkı, İran İslam inkılabının büyük sermayeleridir

İran İslami Şura Meclisi başkanının Uluslararası İşler özel yardımcısı Hüseyin Emir Abdullahiyan, İslam inkılabının eşsiz varlığı ve bilinçli ve basiretli İran halkının İran İslam inkılabının en büyük sermayelerinden olduğunu söyledi.

İRNA’nın haberine göre, Emir Abdullahiyan, İran’da isyancıların  gösterilerine işaret ederek, bu gösterilerde Amerika, siyonist İsrail ve Suudi rejimi üçlüsünün müdahalesinin açık bir şekilde görüldüğünü belirterek, ”Güçlü İran, Afganistan ve Libya gibi Amerika’nın  bataklığı değil’ dedi.

Emir Abdullahiyan, Amerika ve müttefiklerini, bölgede terörü ve güvensizliği yaymakla suçlarken, ‘Ama İran ve müttefikleri dış güçlerin desteğindeki DAEŞ ve diğer terör örgütlerini yenilgiye uğratarak bölgenin güvenliğini sağlama hedefindedirler” dedi.

Amerika, siyonist İsrail, Suudi rejimi ve onlara bağlı medya kurumları,  İran’da gösterileri kendi şom emelleri için kullanmaya çalışmışlar ama İran halkı, dış güçlerin desteğindeki  isyancı göstericilere milyonluk kitleler halinde  gerçekleştirdikleri   yürüyüşlerle onların şom emellerini bozguna uğratmış ve ayrıca İslam İnkılabı ve İslam inkılabına sahip çıktıklarını bir daha göstermişlerdir.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.