Emir Abdullahiyan, Kürdistan İslam Birliği Partisi Genel Sekreteri ile görüştü

  • 21 Nisan 2015
  • 1.006 kez görüntülendi.
Emir Abdullahiyan, Kürdistan İslam Birliği Partisi Genel Sekreteri ile görüştü

İran İslam cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Yardımcısı, Irak’ın Kürdistan İslam Birliği Partisi’nin genel sekreteri ile görüşmesinde, terörizmle mücadelede Tahran’ın Irak devleti ve halkına olan çok yönlü desteğinin devam edeceğini bildirdi.

İran İslam Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Arap ve Afrika ülkelerinden sorumlu yardımcısı Hüseyin Emir Abdullahiyan, Irak’ın Kürdistan İslam Birliği Partisi’nin genel sekreteri Muhammed Farac Ahmet Aziz ile görüşmesinde ayrıca İran ve Irak arasındaki ilişkilerin önemini hatırlatarak, İran’ın her zaman terörizmle mücadelede Irak’ın yanında yer aldığını ve destek verdiğini söyledi.

Emir Abdulahiyan, Irak’ın güvenliği ve istikrarının büyük önem taşıdığını belirten Emir Abdullahiyan, milli birliğin bu kritik dönemden geçmek için kilit rol oynadığını söyledi.

Kürdistan İslam Birliği Partisi Genel Sekreteri ise bu görüşmede İran’ın bölgedeki önemli rolüne dikkat çekerek, terör ile mücadele konusunda Erbil’e yapılan etkili ve hızlı desteklerinden dolayı İran’a teşekkürlerini sundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.