Emir Abdullahiyan: Şam fuarının açılması Beşar Esad’ın ülkeyi yeniden yapılandırmadaki iradesini gösteriyor

  • 19 Ağustos 2017
  • 1.306 kez görüntülendi.
Emir Abdullahiyan: Şam fuarının açılması Beşar Esad’ın ülkeyi yeniden yapılandırmadaki iradesini gösteriyor

İran İslami Şura Meclisi başkanının uluslararası işler özel yardımcısı Hüseyin Emir Abdullahiyan, Uluslararası Şam fuarının açılmasının, Suriye devletinin ülkeyi yeniden onarma ve yapılandırma yönündeki iradesini ortaya koyduğunu bildirdi.

İRİB haber ajansının verdiği habere göre İran İslami Şura Meclisi başkanının uluslararası işler özel yardımcısı Hüseyin Emir Abdullahiyan dün kendi Twetter özel sayfasında, Uluslararası Şam Fuarının açılması, yani Suriye devlet başkanı Beşar Esad’ın iktidarlı bir şekilde demokrasi çerçevesinde ve direnişle siyoniszm ve terörizm aleyhindeki mücadeleyi ayrıca ülkenin yeniden yapılanmasını sürdürdüğü anlamına geldiğini yazdı.

Suriyeli özel ve kamu şirket ve kurumların yanı sıra 43 ülkeden resmi ve özel 1,562 şirket ve kurumun katılımıyla resmi olarak faaliyetlerine başlayan 59. Uluslararası Şam Fuarı perşembe gününden itibaren ziyaretçilere açıldı.

Suriye’ye karşı dayatılan savaş ve yaptırımlardan dolayı beş yıl aradan sonra Suriye Cumhurbaşkanı Beşşar Esad’ın gözetimi altında yeniden düzenlenen ve bölgenin  önemli ekonomik, sosyal ve kültürel faaliyeti sayılan fuar Suriye Başbakanı İmad Hamis tarafından çalışmalarına başlamıştır./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.