Emperyalistler Kuduruyor! Venezuela’dan İran’a teşekkür mesajı

  • 27 Mayıs 2020
  • 7.483 kez görüntülendi.
Emperyalistler Kuduruyor! Venezuela’dan İran’a teşekkür mesajı

Venezuela Cumhurbaşkanı Nikolas Maduro, bir kez daha İran’a bu ülkeye benzin gönderdiği ve rafineri gücünün canlandırılması için yardımından dolayı teşekkür etti.

Venezuela Cumhurbaşkanı, İran İslam Cumhuriyeti halkı ve hükümetine, gösterdiği cesaret ve dayanışmasından dolayı teşekkür etti.

Venezuela milli televizyonunun sitesinde yer alan habere göre, Maduro, bakanlar kurulu toplantısında rafineriler için gereken malzeme ve maddelerin ulaşmak üzere olduğunu kaydetti.

Venezuela Cumhurbaşkanı, sultacı Amerika rejimi ve hükümet karşıtı sağcı muhaliflerin itaatkar, terörist ve anti Venezuela işbirlikçiliğinin bir seneyi aşkın bir süredir, Venezuela’da benzin üretim için gereken kimyasal ürünlerin ithalatı ve gemileri gözlemlediğini belirtti.

Bu arada, Haber kaynakları İran’ın üçüncü tankeri Venezuela karasularına ulaştığını duyurdu.

Reuters haber ajansı İran’ın Venezuela’ya benzin taşıyan üçüncü tankeri Petunia, Fortune ve Forest tankerlerinin ardından Atlas okyanusunu geçerek, Venezuela karasularına girdiğini duyurdu.

Bundan önce Venezuela deniz kuvvetleri İran’ın ilk iki tankerine Venezuela limanlarına kadar eşlik etmişti. İran’ın ilk iki tankeri El Palito limanında yükünü boşaltmaya başladı.

El Palito limanında bulunan Venezuela Cumhurbaşkanı Yardımcısı, içinde bulundukları şartlarda İran’ı ülkesinin yanında görmekten memnuniyet duyduklarını belirtti.

İran Venezuela’ya yakıt ulaştırmak üzere beş tankerini bu ülkeye doğru sevk etti.

Amerika terör devleti Venezuela’ya iktisadi kuşatma uygulayarak bu ülkenin yasal yönetimini devirmeye çalışıyor, ancak şimdiye kadar başarılı olamadığı anlaşılıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.