Ensarullah: Dış güçlerin saldırıları iktidarımız üzerinde etkisizdir

  • 29 Mart 2015
  • 896 kez görüntülendi.
Ensarullah: Dış güçlerin saldırıları iktidarımız üzerinde etkisizdir

Yemen’de Ensarullah Devrimci Hareketi Komiteleri başkanı Muhammed Ali el’Husi, Arabistan’ın bazı ülkelerle Yemen’e yönelik saldırılarının Ensarullah’ın gücünü etkilemeyeceği gibi Yemen halkının dış güçler karşısındaki azminin daha da artmasına vesile olacağını söyledi.
Mısır basınından bir dergiye demeç veren Muhammed Ali el’Husi, Yemen ordusunun bütün silah ve imkanlarının Ensarullah’ın yetkisinde olduğunu belirterek, Yemen’e yönelik Arabistan ve diğer ülkelerin kara operasyonu gerçekleştirmeleri halinde Yemen ordusu ve Ensarullah hareketinin düşmanı pişman edeceğini söyledi.
Ensarullah hareketinin düşmanların her türlü senaryosuna karşı mücadele edecek güç ve hazırlıkta olduğunu belirten El’Husi, Yemen halkı ve Ensarullah’ın topraklarını dış güçlere karşı sonuna kadar savunacağını ve bunda zerre kadar bir şüphenin olmadığının bilinmesi gerektiğini bildirdi.
Ensarullah Devrimci Hareketi Komiteleri başkanı Muhammed Ali el’Husi, Yemen’e yönelik saldırıların devam etmesi halinde Ensarullah’ın da bütün yolları deneyeceğini ve çeşitli taktiklerle bu saldırılara cevap vereceğini söyledi.
El’Husi, Arabistan rejimine ait uçakların hava saldırısında Husilerin bazı liderlerinin öldüğüne dair çıkan haberlerin ise doğru olmadığını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.