Ensarullah Genel Sekreteri: Hizbullah’ın siyonist İsrail’e karşı kazandığı zafer büyük bir zaferdi

  • 11 Mart 2021
  • 499 kez görüntülendi.
Ensarullah Genel Sekreteri: Hizbullah’ın siyonist İsrail’e karşı kazandığı zafer büyük bir zaferdi

Yemen Ensarullah Hareketi Genel Sekreteri Lübnan Hizbullah hareketinin 2000 yılında Siyonist düşmana karşı kazandığı zaferin tüm Müslüman Ümmeti için büyük bir zafer olduğunu vurguladı.

Seyyid Abdulmelik El-Husi, Ensarullah’ın eski lideri Hüseyin Bedreddin El-Husi’nin şehadet yıldönümünde yaptığı açıklamada, düşmanların Hizbullah’ın zaferinin önemini anladığını belirterek, ”Düşmanlar, bunun diğer İslam ülkelerine yayılmasını engellemek ve diğer ülkeler üzerindeki hakimiyetini pekiştirmek için harekete geçtiler ve Hizbullah modeline psikolojik ve kültürel bir engel oluşturmaya çalıştılar’ dedi.

El-Husi, Amerikalıların ve Siyonistlerin Müslüman Ümmetinin kırılgan bir durumda teslim olmasını ve komploları için özgür ve engelsiz bir ortamda kalmasını istedikleri konusunda uyardı.

el-Husi, Hizbullah’ın başarılı bir halk direnişi modeli olarak özgürlükçü halklar için ilham kaynağına dönüştüğünü belirterek, onun düşmanların bu hareketi yok etmeye çalıştığını söyledi.

Yemen Ensarullah lideri, düşmanların mezhepçi fitneler kullanarak Müslüman ümmetini bölmeye ve pusulanın yönünü Amerika Birleşik Devletleri ve siyonist İsrail’e çevirmeye çalıştıklarını söyledi.

El-Husi, tüm tekfiri gruplarının Amerikan-Batı-Siyonist planını uygulamak için ana araçlar olduğunu ekledi.

Bilindiği gibi 25 Mayıs 2000’de Siyonist rejim, askeri yeteneklere sahip olmasına rağmen Lübnan direniş güçleri karşısında ağır bir yenilgi aldı ve güney Lübnan’dan kaçmak zorunda kaldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.