Ensarullah Sözcüsü: Amerika, Yemen’i Siyonist İsrail’e Destek İçin Tahrip Etti

  • 24 Kasım 2018
  • 1.279 kez görüntülendi.
Ensarullah Sözcüsü: Amerika, Yemen’i Siyonist İsrail’e Destek İçin Tahrip Etti

Yemen Ensarullah hareketi sözcüsü Muhammed Abdüsselam, Amerika başkanı Trump’ın Siyonist rejim ve Suudi Arabistan’a destek verdiği yönündeki açıklamalarına verdiği tepkide, Amerika açısından Siyonist rejime destek için Yemen‘in tahrip edilmesinin bir zaruret olduğunu ifade etti.

Yemen El-Mesire internet sitesinin bildirdiğine göre Abdüsselam Perşembe günü Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda, Amerika açısından Siyonist İsrail ve diğer Amerikan uşaklarına destek için Yemen’in tahrip edilmesinin bir zaruret olduğunu kaydederek, Yemen’e tecavüzün İslami ümmete karşı başlatılan savaşın bir parçası olduğunu belirtti.

Amerika başkanı Trump, geçen Salı günü yaptığı açıklamada, Washington’un bölgede Amerika, Siyonist İsrail ve diğer ortakların çıkarlarının sağlanmasından emin olmak için Arabistan ile ortaklığı sürdürmek istediğini bildirmişti.

Suud rejimi Amerika, BAE ve bazı diğer Arap rejimlerinin desteğiyle, geçen 3 yıl boyunca Yemen’e yoğun saldırılar yaparken, bu ülkeyi havadan, karadan ve denizden kuşatma altına almış bulunuyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.