Ensarullah Sözcüsü: Yemen Genel Halk Kongresi Partisi, İşgallerle Mücadelede Bizim Ortağımızdır

  • 05 Aralık 2017
  • 995 kez görüntülendi.
Ensarullah Sözcüsü: Yemen Genel Halk Kongresi Partisi, İşgallerle Mücadelede Bizim Ortağımızdır

Yemen Ensarullah Hareketi Sözcüsü, Ulusal grupların, Yemen’in iç cephesini hedef almak için yapılan komploların büyüklüğünü çok çabuk anlayıp bunu etkisiz hale getirmede rol oynadıklarını söyledi.

Yemen Ensarullah Hareketi Sözcüsü Muhammed Abdüsselam şu ifadelerde bulundu: ‘Genel Halk Kongresi Partisi, siyasi konseyde ve işgalcilerle mücadelede bizim ortağımızdır.

Allah’ın yardımı ile işgalci Suudilerin uzatmaya çalıştıkları komplo etkisiz hale getirilmiştir.

Ulusal gruplar, Yemen’in iç cephesini hedef almak için yapılan komploların büyüklüğünü çok çabuk anlayıp bunu etkisiz hale getirmede rol oynamışlardır.

Bizim, Genel Halk Kongresi Partisindeki kardeşlerimizle bir sorunumuz yok. Bizim sorunumuz, işgalcilerle iş birliği yapan hainlerledir.

Biz sonu zafer olan bir savaşın içindeyiz ve halkımız bütün zor şartlara rağmen Allah’a tevekkül ettiklerini kanıtlayacaklardır.

Öldürülmek, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Ali Abdullah Salih için belirlediği bir sondu

Abdüsselam ayrıca şunları söyledi: ‘Öldürülmek, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Ali Abdullah Salih için belirlediği bir sondu.’

Yemen İç İşleri Bakanlığı, bu ülkenin devrik Cumhurbaşkanı Ali Abdullah Salih’in öldürüldüğünü doğruladı.

Yemen Ensarullah Hareketi üst düzey üyelerinden Muhammed El-Bahti de Tesnim Habere verdiği röportajda, Ali Abdullah Salih’in öldürüldüğünü belirtti.

Muhammed El-Bahti ayrıca şu ifadelerde bulundu: ‘Güvenlik güçleri tarafından fitnenin söndürülmesinin ardından, Sana’ya sakin bir ortam hâkim oldu ve şu an şehirdeki durum istikrarlıdır.

Ali Abdullah Salih, Sana’dan kaçmaya çalışırken öldürüldü. Onun ve beraberindekilerin can güvenliği için arabuluculuklar yapılmıştı ama Abdullah Salih’in kendisinin hataları yüzden başarısız oldular.’

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.