Ensarullah: Suudi ve BAE rejimleri, Amerika’nın bölge sultasının uzantılarıdır

  • 01 Ekim 2017
  • 1.172 kez görüntülendi.
Ensarullah: Suudi ve BAE rejimleri, Amerika’nın bölge sultasının uzantılarıdır

Ensarullah hareketi lideri Abdulmelik Husi dün Hüseyni matem törenine katılanlara hitaben yaptığı açıklamada, Suudi ve BAE rejimlerinin Amerika’nın bölgedeki sultacı siyasetlerinin uzantıları olduğunu belirtti.

El-Mesire TV kanalının bildirdiğine göre Yemen Ensarullah hareketi lideri, Suudi saldırganlara karşı Yemen kabilelerinin rolünü takdir ederek, saldırganlara karşı tüm toplum kesimlerini daha fazla vahdete çağırarak, Yemen halkından düşmana karşı tüm varlıkları ile karşı koymalarını istedi.

Abulmelik Husi sözlerinin bir başka bölümünde de Lübnan ve Filistin’de direnişe destek vererek, Yemen’de Amerika ve küresel istikbara karşı mücadele edeceklerini belirtti.

Husi lider ayrıca yemenli güçler arasındaki her türlü çatışmanın Yemen halkı çıkarlarına karşı Amerika, Siyonist rejim, Arabistan ve BAE yararına olduğunu belirtti.

Abdulmelik Husi ayrıca Aşura günü ve hüseyni matem törenlerinin felsefesine de işaretle, İmam Hüseyin –as- kıyamının ebedi olduğunu, gelecek nesillerin de bu kıyamın sonuçlarından yararlanacağını söyledi./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.