Ensarullah’dan emperyalistlere sert tepki

  • 03 Ekim 2016
  • 1.019 kez görüntülendi.
Ensarullah’dan emperyalistlere sert tepki

Yemen Ensarullah genel sekreteri Seyyid Abdulmelik Bedreddin, Amerika’nın başını çektiği emperyalizmin ve Arabistan’ın, Yemen’in doğusuna göz diktiklerini ve onların Yemen’in servetleri üzerine sulta kurmak istediklerini söyledi.

El’alem kanalına göre, Bedreddin el’Husi, 1 Muharrem münasebetiyle yaptığı açıklamada, 1 Muharrem’in yeniden ihya edilmesi ve İslami şiarların önemine vurgu yaptı.

Ensarullah hareketi genel sekreteri, Yemen halkının saldırganlara karşı direnişini takdir ederken, Yemen halkının Amerika ve Suudi rejminin saldırılarına karşı sabırla direndiğini belirterek, birliklerini koruduğunu ve bütün zorluklara dayandıklarını söyledi.

Ensarullah lideri el’Husi, Yemen’in güneyinde işbirlikçileri de suçlayarak bu kişilerin B.A.Emirliklerinin emrinde olduğunu ve B.A.Emirliklerinin de direkt olarak İngiltere’den emir aldıklarını söyledi.

El’Husi, Yemen”de düşmanla işbirliği yapanları da, ”sizler çok değersiz bir bedel karşısında ülkeyi ve ülkenin servetini düşmanlara ve işgalcilere satıyorsunuz’ dedi.

El’husi, firari ve müstafi cumhurbaşkanı Mansur Hadi’yi Suudi rejiminin adamı olmakla suçladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.