Erdoğan Maskesini Düşürdü

  • 10 Mayıs 2018
  • 1.539 kez görüntülendi.
Erdoğan Maskesini Düşürdü

Erdoğan rejiminin Suriye’de yeni bölgelere saldırma niyetine ilişkin soruya cevabında el Esad; Erdoğan’ın daha önce insani bir maske altında radikal teröre her türlü desteği temin ettiğini belirtti.

El Esad Erdoğan’ın daha önce “Suriye halkını koruma”, “Suriye halkını destekleme”, “mültecilere yardım ve destek”, bizler kanların dökülmesine karşıyız”, “sivilleri öldürmeye karşıyız” gibi sahte iddiaların arkasında saklandığına dikkat çekti.

Erdoğan’ın o süreç içinde insani görünümle ortaya çıkma fırsatı bulduğunu ifade eden el Esad; oysa ki mevcut koşullar içinde bu maskesini düşürmek ve saldırgan yüzünü ortaya koymak zorunda kaldığını belirtti.

Erdoğan rejiminin Türkiye güçlerini direk olarak Suriye’ye saldırtması ve radikal teröre muhtelif tür desteği arasında büyük bir farkın bulunmadığını belirten el Esad; Suriye’nin yedi yıldan fazla süredir Erdoğan rejiminin edat olarak kullandığı terör ordusuna karşı savaştığının altını çizdi.

Cumhurbaşkanı el Esad; Erdoğan rejimi ve ordusunun Suriye’ye saldırısının uluslar arası kanunlar, kararlar ve BM misakına aykırı ciddi bir ihlal olduğunun bir kez daha altını çizdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.